Resolució de conflictes, una lliçó magistral

Dinner for two

Al curt d’animació ‘Sopar per a dos‘, dos camaleons han caçat una mosca, la mateixa mosca. La lluita pel menjar comença. El conflicte arriba a les mans. La pau a la selva tropical s’interromp quan els dos camaleons s’enfronten. Es trenquen les relacions, es perden oportunitats, fins i tot innocents poden sortir-ne perjudicats i perdre-ho tot.
Una granota observa l’enfrontament entre els camaleons i decideix fer de mitjancera, intervé i troba una bona solució.  Una lliçó de resolució de conflictes magistral!
Per veure l’animació, clica sobre la imatge, aniràs a la pàgina “l’Office National du Film du Canada” des d’on pots visualitzar-la.

Dinner for Two” és una producció de “l’Office National du Film du Canada”, forma part de la sèrie de pel·lícules d’animació “Showpeace” dedicades a la resolució de conflictes, ha  rebut el suport d’UNICEF i de Justícia de Canadà.

Resoldre els conflictes reforçant l’entesa i la unitat en les teves relacions interpersonals t’interessa, puc ajudar a aconseguir-ho. Parlem-ne!

Sophia Blasco Castell, assessora i coach

Coach personal

Tagged with:
Arxivat a Relacions Personals
La teva sessió de regal, d'Isabel Mas
Agenda
Descarrega’t l’e-Book!
L'estrès, a ratlla! e-Book

Escriu la teva adreça de correu i rebràs els nous articles al teu correu immediatament!

A %d bloguers els agrada això: