Com superar la por de perdre el control

Fear“, de Vic, al Flickr

Quan perds el control dels teus pensaments, de les teves accions, de les teves reaccions emocionals i del teu cos, t’espantes, vols fugir , et falta l’aire, sents asfixia i el cor et batega desbocat, sents que estàs fora de control i t’estresses.
Quan has viscut amb anterioritat experiències com aquesta, en determinades situacions, tens por de perdre el control i aquesta por t’activarà un conjunt d’emocions, reaccions i pensaments sense control.

El programa Supera la por de perdre el control! et proporcionarà recursos per entendre i gestionar les teves reaccions emocionals i els teus pensaments, i retrobar la serenor i l’harmonia. Hi tens molt a guanyar. Posa-t’hi ara mateix! Puc ajudar-te a aconseguir-ho, parlem-ne!

Sophia Blasco Castell, assessora i coach

Coach personal

Tagged with: , ,
Arxivat a Com fer ..., Estrès i qualitat de vida, Gestió emocional
La teva sessió de regal, d'Isabel Mas
Agenda
Descarrega’t l’e-Book!
L'estrès, a ratlla! e-Book

Escriu la teva adreça de correu i rebràs els nous articles al teu correu immediatament!

A %d bloguers els agrada això: