Descobreix les teves fortaleses

Coneix les teves fortaleses!
Amb el qüestionari VIA de fortaleses descobriràs, en menys de 15 minuts, quins són els teus punts forts.

La majoria dels qüestionaris de personalitat estan centrats en posar al descobert les febles i ens focalitzen en tractar de reduir-les o, al menys, neutralitzar-les. En fer-ho, deixem de banda les nostres millors qualitats i, tractant de minimitzar les febleses, perdem l’oportunitat de conrear les nostres fortaleses i excel·lir, condemnant-nos, sovint, a la mediocritat.

El qüestionari VIA posa al descobert les teves millors qualitats. Ha estat creat pel Dr. Martin Seligman, pare de la Psicologia Positiva, i pel Dr. Christopher Peterson, reconegut científic de la Universitat de Michigan, i validat pel Ph.D Robert McGrath. Està considerat una eina central de la psicologia positiva.

El Dr. Seligman afirma que les 24 fortaleses del qüestionari VIA conformen les 5 àrees de benestar:

  • Emocions positives
  • Major compromís i implicació
  • Millors relacions
  • Més significat, transcendència, sentit i propòsit
  • Major assoliment

Responent les preguntes del qüestionari VIA descobriràs les teves fortaleses i possibilitaràs un desenvolupament complet de la teva persona.

Per fer el qüestionari VIA et presento dues opcions:

  • El Qüestionari de punts forts del teu fill (basat en el “VIA Signature Strengths Questionnaire” del Dr. M. Seligman) publicat per la Conselleria de Cultura, Educació i Esport de la Generalitat Valenciana, descarregable en format pdf. Aborda la saviesa, el coratge, la humanitat, la justícia, la moderació i la transcendència. El pots utilitzar per descobrir les fortaleses del teva filla, o les teves, i et dóna recomanacions per conrear cadascuna de les fortaleses.
  • El qüestionari VIA “Free Character Strengths Test” (gratuït) publicat a VIA Institute Character, està disponible en diverses llengües, entre les que hi ha el castellà. N’hi ha tres versions, la gratuïta i dues de pagament. Per fer l’enquesta cal que et registris, t’enviaran els resultats personalitzats amb exercicis i recursos per ajudar-te a conrear les teves fortaleses.

Descobreix les teves fortaleses i conrea-les, milloraràs la teva qualitat de vida i seràs més feliç.

Sophia Blasco Castell, assessora i coach

Coach personal

Tagged with:
Arxivat a + Receptes per Viure Bé!, Com fer ...
One comment on “Descobreix les teves fortaleses
  1. Josep Sierra Roca ha dit:

    Doncs ho he mirat i wm awmbla força interessant; m’he registrat ja.

Els comentaris estan tancats.

La teva sessió de regal, d'Isabel Mas
Agenda
Descarrega’t l’e-Book!
L'estrès, a ratlla! e-Book

Escriu la teva adreça de correu i rebràs els nous articles al teu correu immediatament!

A %d bloguers els agrada això: