Sacrificar-nos no ens aporta cap benefici

"Sacrifices", de Federico, al Flickr

“Sacrifices”, de Federico, al Flickr

[…] Ens han educat amb la màxima: “Sense sacrifici, no hi ha benefici”, quan la realitat és ben bé una altra. Si el que fem no ens proporciona alegria, goig, satisfacció, sentit de finalitat i propòsit, no paga la pena continuar fent-ho.[…]

En sacrificar-nos en benefici de l’altra persona, la fem culpable de forçar-nos al sacrifici, llavors entren en escena el greuge comparatiu i el retret, i intoxiquen la relació. Aquest és un dels impactes del sacrifici.
Ens interessa respectar-nos en tots i cadascun dels compromisos que adoptem, utilitzant la regla del guanyar guanyar.

El text citat és una traducció i adaptació d’un fragment de Northrup, Christiane. “Nuestros sueños, los sueños de la tierra” A: Christiane Northrup “Cuerpo de mujer, sabiduria de mujer“, Ediciones Urano, 1999, 826. ISBN 9788479533397

Sophia Blasco Castell, assessora i coach

Coach personal

Tagged with:
Arxivat a + Receptes per Viure Bé!
La teva sessió de regal, d'Isabel Mas
Agenda
Descarrega’t l’e-Book!
L'estrès, a ratlla! e-Book

Escriu la teva adreça de correu i rebràs els nous articles al teu correu immediatament!

A %d bloguers els agrada això: