Comprem un milió d’ampolles de plàstic per minut!

¿Sabias que ...? ONU Medio Ambiente @OnuMedioAmb

¿Sabias que …? ONU Medio Ambiente, @OnuMedioAmb

Comprem un milió d’ampolles de plàstic per minut, segons publica ONU Medio Ambiente, @OnuMedioAmb. Moltes d’aquestes ampolles són d’aigua.

El documental “La historia del agua embotellada”, publicat el 22 de març de 2010, el Dia Mundial de l’Aigua, ens explica com es construeix una necessitat on no n’hi havia i com els nord-americans arriben a comprar més de mig bilió d’ampolles d’aigua cada setmana, quan l’aigua potable raja de les aixetes de les seves cases.

En poc més de cinc minuts, el vídeo mostra com les empreses de l’aigua embotellada ataquen i qüestionen la qualitat de l’aigua potable i com amaguen les muntanyes de residus plàstics que generen.

La pel·lícula ens crida a recuperar l’aigua de l’aixeta i a defensar l’aigua potable per a totes les llars.

Utilitzant una ampolla de vidre, com la que mostra la imatge, que la podem omplir i reomplir d’aigua potable de l’aixeta de casa, podem beure aigua quan estem fora de casa generant #0residus  #0waste. Si et desagrada el gust de clor, pots optar per filtrar l’aigua amb una gerra amb filtre de carbó, a casa utilitzem la gerra Brita i n’estem molt satisfets.

El projecte Unbottle Water lluita per aconseguir aigua potable pública a tot el món i als Estats Units, amb l’objectiu de preservar l’accés a l’aigua potable a totes les comunitats i per assegurar fonts públiques d’aigua i sistemes i infraestructures de potabilització d’aigua, contra la privatització.

El vídeo és una creació de l’equip Story of Stuff, des d’aquí t’animo a fer un tomb per descobrir les seves aportacions i altres campanyes que tenen engegades.

Sophia Blasco Castell, assessora i coach

Coach personal

Tagged with:
Arxivat a + Receptes per Viure Bé!
La teva sessió de regal, d'Isabel Mas
Agenda
Descarrega’t l’e-Book!
L'estrès, a ratlla! e-Book

Escriu la teva adreça de correu i rebràs els nous articles al teu correu immediatament!

A %d bloguers els agrada això: