Webinar: El dol, com refer-nos d’esdeveniments traumàtics

Les persones vivim, inevitablement, esdeveniments traumàtics com la mort, el diagnòstic d’una malaltia greu o un accident de trànsit d’una persona que ens estimem, quedar-nos sense feina, la separació de la parella, un desnonament, etc.

La gestió de les emocions en aquests processos traumàtics la fem de molt diversa manera, les persones no reaccionem idènticament davant d’una mateixa circumstància. El doctor George A Bonanno ha constatat en diversos estudis que les persones adopten estils diferents de resposta al dol.

Al webinar El dol, com refer-nos d’esdeveniments traumàtics presentaré recursos per incrementar la nostra capacitat per fer front a l’adversitat i aconseguir recuperar-nos el més aviat possible.

Participa-hi!

Dijous, 9 d’abril de 2020, a les 17:00h (hora de Barcelona)

Accés lliure i gratuït, places limitades.

Reserva la teva plaça complimentant el formulari:

Les dades personals que facilites en aquest formulari s’utilitzaran exclusivament per a la inscripció i la participació al webinar.

Un webinar és un seminari multimèdia interactiu, accessible en línia, que es pot seguir via web des de qualsevol lloc del món.
Per participar-hi necessites 
un ordinador amb càmera, o una tauleta o un telèfon, equipats amb auriculars amb micròfon.  Utilitzarem l’aplicació HangOuts de Google per al webinar, necessitaràs iniciar sessió a Google. Si encara no hi tens compte, obre-te’l, és gratuït.

Consulta la programació d’activitats a l’Agenda

Sophia Blasco Castell, assessora i coach

Coach personal

Arxivat a Tallers virtuals
La teva sessió de regal, d'Isabel Mas
Agenda
Descarrega’t l’e-Book!
L'estrès, a ratlla! e-Book

Escriu la teva adreça de correu i rebràs els nous articles al teu correu immediatament!

A %d bloguers els agrada això: