Taller virtual: Com adaptar-nos als canvis

El canvi és permanent al llarg del temps, i tots, instintivament, intentem evitar-lo.
Elwyn Brooks White (E. B. White), escriptor i autor del llibre Stuart Little del que es feu la pel·lícula Stuart Little.

Els canvis ens fan por. La por ens pot abocar a defugir canvis interessants i a engegar estratègies d’evitació o de resistència al canvi. És molt important detectar quan la por al canvi agafa la direcció; fugint del foc podem anar a parar a les brases.

Els canvis arriben embolcallats d’incertesa i ens generen recels i pors; adaptar-nos als canvis ens interessa.

Al taller virtual Com adaptar-nos als canvis, presentaré com reduir part de la incertesa i de les pors que ens genera i com esbrinar les oportunitats que ens poden comportar per poder decidir, amb criteri, quines opcions ens interessa adoptar. Participa-hi!

Dissabte, 20 de juny de 2020, de 11:00h a 12:00h (hora de Barcelona)

Accés lliure i gratuït, places limitades.

Reserva la teva plaça complimentant el formulari:

Les dades personals que facilites en aquest formulari s’utilitzaran exclusivament per a la inscripció i la participació al taller virtual.

Un taller virtual és un seminari multimèdia interactiu, accessible en línia, que es pot seguir via web des de qualsevol lloc del món.

Per participar-hi necessites un ordinador amb càmera, o una tauleta o un telèfon, equipats amb auriculars amb micròfon.  Utilitzarem l’aplicació Google Meet per al taller virtual, necessitaràs iniciar sessió a Google. Si encara no hi tens compte, obre-te’l, és gratuït.

Si participaràs des de l’ordinador i tens instal·lat el Chrome, no has de fer res més; si ho fas des del mòbil, caldrà que t’instal·lis l’App Google Meet.

Consulta la programació d’activitats a l’Agenda, aquests dies programo tallers virtuals de temàtica molt diversa

Sophia Blasco Castell, assessora i coach

Coach personal

Arxivat a Tallers virtuals
La teva sessió de regal, d'Isabel Mas
Agenda
Descarrega’t l’e-Book!
L'estrès, a ratlla! e-Book

Escriu la teva adreça de correu i rebràs els nous articles al teu correu immediatament!

A %d bloguers els agrada això: