Taller virtual: Com transformar un fracàs en un èxit

"Successful business woman on a laptop", de Search Engine People Blog

“Successful business woman on a laptop”, a Search Engine People Blog

Conten que Thomas Alva Edison (1847-1931), inventor de la bombeta, per aconseguir-ho, realitzà més de mil intents. Un dels seus col·laboradors li preguntà si no es desanimava amb tant de fracàs; i aquí entra en joc la qüestió de la percepció del fracàs, Edison li respongué:

Fracàs? En cada experiència que no ha resultat he descobert un motiu pel qual la bombeta no funcionava. Ara sé mil maneres de com no fer una bombeta.
Thomas Alva Edison

Fer del fracàs una qüestió personal i entendre’l com un factor intrínsec a la nostra naturalesa ens culpabilitza i ens inhabilita per fer realitat els nostres somnis. Donar al fracàs una altra interpretació és possible i absolutament necessari.

Al taller virtual , Com transformar un fracàs en un èxit, eminentment pràctic, presentaré com altres interpretacions dels resultats ens habiliten per transformar un fracàs en un èxit, participa-hi!

Diumenge, 26 de juliol de 2020, d’11:00h a 12:00h (hora de Barcelona)

Accés lliure i gratuït, places limitades.

Reserva la teva plaça complimentant el formulari:

Les dades personals que facilites en aquest formulari s’utilitzaran exclusivament per a la inscripció i la participació al taller virtual.

Un taller virtual és un seminari multimèdia interactiu, accessible en línia, que es pot seguir via web des de qualsevol lloc del món.

Per participar-hi necessites un ordinador amb càmera, o una tauleta o un telèfon, equipats amb auriculars amb micròfon.  Utilitzarem l’aplicació Google Meet per al taller virtual, necessitaràs iniciar sessió a Google. Si encara no hi tens compte, obre-te’l, és gratuït.

Si participaràs des de l’ordinador i tens instal·lat el Chrome, no has de fer res més; si ho fas des del mòbil, caldrà que t’instal·lis l’App Google Meet.

Consulta la programació d’activitats a l’Agenda

Sophia Blasco Castell, assessora i coach

Coach personal

Arxivat a Tallers virtuals
La teva sessió de regal, d'Isabel Mas
Agenda
Descarrega’t l’e-Book!
L'estrès, a ratlla! e-Book

Escriu la teva adreça de correu i rebràs els nous articles al teu correu immediatament!

A %d bloguers els agrada això: