La solitud no ens ve de…

“La solitud no ens ve de no tenir gent al nostre voltant, sinó de ser incapaces de comunicar les coses que per a nosaltres són importants o de mantenir opinions que altres persones consideren inadmissibles”.
Carl Gustav Jung

“Loneliness does not come from having no people about one, but from being unable to communicate the things that seem important to oneself, or from holding certain views which others find inadmissible.”
Carl Gustav Jung

Aquesta dificultat per comunicar ens inhabilita a vincular-nos i ens aïlla d’altres persones en no poder establir i conrear els vincles.
Son els vincles amb altres persones els que ens fan sentir que vivim acompanyades, encara que ens trobéssim a kilòmetres de distància de les altres persones.

La habilitat de relacionar-nos socialment amb èxit és dependent del nostre estil de comunicació que determinarà la capacitat per construir vincles. A 7 claus per fer amistats i el pla per aconseguir-ho trobaràs algunes pautes per fer amistats. Puc ajudar-te a aconseguir-ho, parlem-ne!

Sophia Blasco Castell, assessora i coach

Coach personal

Arxivat a Frases sàvies
La teva sessió de regal, d'Isabel Mas
Agenda
Descarrega’t l’e-Book!
L'estrès, a ratlla! e-Book

Escriu la teva adreça de correu i rebràs els nous articles al teu correu immediatament!

A %d bloguers els agrada això: