El bentracte, conreem-lo!

Bentracta’t!
Bentracta!
El bentracte és tan escàs que la paraula ens sona estranya quan la sentim.

Fina Sanz, professora de psicologia de la Universitat de València, ens proposa al llibre “El buentrato Como proyecto de vida” un canvi de perspectiva, un model de convivència des de i per al bentracte.

En bentractar-nos, creem un espai personal, relacional i col·lectiu contraposat al que provoca el maltracte; el bentracte es fonamenta en valors i formes de percebre i de relacionar-nos que afavoreixin el desenvolupament personal, les relacions humanes, les relacions socials i la relació amb la Natura des del respecte, la cooperació, la solidaritat, l’harmonia i la pau. El bentracte ens aporta claus de reflexió, discussió i concreció d’un model de convivència sostenible i enriquidor.

Al vídeo que segueix, la peridista Patricia Kelly entrevista la professora i terapèuta Fina Sanz tot presentant el llibre “El buentrato Como proyecto de vida“:

Al vídeo que segueix, la professora Fina Sanz ens fa una presentació del llibre “El buentrato Como proyecto de vida” contextualitzada a la situació execepcional que vivim provocada pel coronavirus:

El llibre també està disponible a les Biblioteques Públiques.

Sophia Blasco Castell, assessora i coach

Coach personal

Arxivat a + Receptes per Viure Bé!
La teva sessió de regal, d'Isabel Mas
Agenda
Descarrega’t l’e-Book!
L'estrès, a ratlla! e-Book

Escriu la teva adreça de correu i rebràs els nous articles al teu correu immediatament!

A %d bloguers els agrada això: