Fes-te fàcil fer de ventre

Imatge: Physiology of defaecation

Fer de ventre pot ser una experiència agradable si utilitzem un tamboret de vàter que ens proporcioni un angle d’uns 35º / 45º entre les cuixes i el cos aliniant anus i recte, relaxant el múscul puborectal i afavorint l’evaquació intestinal.

L’angle que configuren les cuixes i el cos en seure en un vater convencional és d’uns 90º, amb aquest angle anus i recte estan mal alineats i el múscul puborectal estreny el canal de sortida dificultant-ne l’evaquació.

La postura ideal per defecar és la de caganer; ens la proporciona un angle d’uns 35º / 45º entre cuixes i cos. Aixecant els peus uns 20cm en seure al vàter aconseguim optimitzar l’aliniació entre l’anus i el recte, redreçar el còlon, relaxar el múscul puborectal i obrir el canal de sortida de les femtes.
Amb un tamboret que ens aixequi els peus del terra uns 20cm en seure al vàter aconseguim aquest angle màgic per fer de ventre fàcilment.

A les 7 claus per resoldre el restrenyiment trobaràs un seguit de consell útils addicionals.

Sophia Blasco Castell, assessora i coach

Coach personal

Tagged with:
Arxivat a Alimentació i salut, Com fer ...
La teva sessió de regal, d'Isabel Mas
Agenda
Descarrega’t l’e-Book!
L'estrès, a ratlla! e-Book

Escriu la teva adreça de correu i rebràs els nous articles al teu correu immediatament!

A %d bloguers els agrada això: