Taller Virtual: Com alliberar-te dels pensaments negatius

Els pensaments negatius i repetitius actuen com a cruels segrestadors de l’atenció i ens provoquen desassossec, malestar, intranquil·litat, por, patiment i estrès. Segons conclouen estudis recents els pensaments negatius repetitius incrementen el deteriorament cognitiu i el risc de patir Alzheimer. Aquests pensaments no t’interessen!

Al webinar Com alliberar-te dels pensaments negatius aprendrem a identificar-los i presentaré estratègies per transformar-los en pensament positius que ens ajudin a retrobar l’harmonia i el benestar emocional. Participa-hi!

Dissabte, 4 de maig de 2024, d’11:00h a 12:00h (hora de Barcelona)

Accés lliure i gratuït, places limitades.

Reserva la teva plaça complimentant el formulari:

Les dades personals que facilites en aquest formulari s’utilitzaran exclusivament per a la inscripció i la participació al taller virtual.

Un taller virtual és un seminari multimèdia interactiu, accessible en línia, que es pot seguir via web des de qualsevol lloc del món.

Per participar-hi necessites un ordinador amb càmera, o una tauleta o un telèfon, equipats amb auriculars amb micròfon.  Utilitzarem l’aplicació Google Meet per al taller virtual, necessitaràs iniciar sessió a Google. Si encara no hi tens compte, obre-te’l, és gratuït.

Si participaràs des de l’ordinador i tens instal·lat el Chrome, no has de fer res més; si ho fas des del mòbil, caldrà que t’instal·lis l’App Google Meet.

Consulta la programació d’activitats a l’Agenda

Sophia Blasco Castell, assessora i coach

Coach personal

Arxivat a Tallers virtuals

I tu, què en penses? Explica'ns-ho!

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.

La teva sessió de regal, d'Isabel Mas
Agenda
Descarrega’t l’e-Book!
L'estrès, a ratlla! e-Book

Escriu la teva adreça de correu i rebràs els nous articles al teu correu immediatament!