El teu temps és limitat …

Steve Jobs a la fira MacWorld del 2005‘El teu temps és limitat, no el malbaratis vivint la vida d’altres. No et deixis atrapar per dogmes i creences d’altres persones. No deixis que el soroll de les opinions alienes silenciïn la teva pròpia veu interior. I el més important, tinguis el coratge de seguir el teu cor i la teva intuïció. Ells, d’una manera o altra,  ja saben el que realment vols arribar a ser. Tota la resta és secundari […] Recordar que vas a morir és la millor manera d’evitar caure al parany de creure que pots perdre alguna cosa. Ja estàs nu, no hi ha cap raó per no seguir el teu cor . El teu temps és limitat, no el malbaratis. ‘
Steve Jobs

“Your time is limited, so don’t waste it living someone else’s life. Don’t be trapped by dogma–which is living with the results of other people’s thinking. Don’t let the noise of others’ opinions drown out your own inner voice. And most important, have the courage to follow your heart and intuition. They somehow already know what you truly want to become. Everything else is secondary […] Your time is limited, so don’t waste it”
Steve Jobs

 Steve Jobs fundà Apple l’any 1976 amb Steve Wozniak al garatge de casa seva. A principis de 1984 Apple treu el Macintosh 128K, el primer ordinador personal comercialitzat amb èxit, que emprava un interfície gràfica i un ratolí. Steve Jobs fou director executiu d’Apple fins el 24 d’agost de 2011.
Steve Jobs mor el 5 d’octubre de 2011, als 56 anys, la notícia s’escampa arreu del món a través de les seves creacions.

Troballa feta gràcies a +Alfredo Zavala

Sophia Blasco Castell, assessora i coach

Coach personal

Arxivat a Frases sàvies
8 comments on “El teu temps és limitat …
 1. Montse ha dit:

  Es la pura realitat, jo al meus 54 anys, sense feina ni atur, estic tirant endevant un projecta, fa anys que ho penso, perque ara ? perque al final segueixo la meva intuiciò i com diu algù, la veueta interior, i sabeu? se que no m’equivoco

 2. Oriol López ha dit:

  Tan sols tenim una vida, aprofitem-la!

 3. L'avi Joaquim ha dit:

  Hi havia quelcom que em faltava fer, sempre havia trobat a faltar el parlar i entendre be l’anglès. Parlava set llengües fa anys, però les soc anat perdent… o mes aviat deixant d’usar, ara m’hi quedat amb un bon català, un bon francès, un castellà que no utilitzo mai i un anglès un xic deteriorat que estic tornant a perfeccionar escoltant-lo quasi sis hores al dia, llegint-lo i parlant-lo amb les rates, si cal.
  Sempre m’han apassionat les llengües, potser es per això que la que em voldrien imposar l’hi deixat de parlar, i es possible que em faci mal a mi mateix, però a vegades un xic de mala llet envers qui no t’estima fa que et sentis quelcom mes viu.
  Soc vell i no em vull morir sense veure Catalunya independent i poder entendre perfectament totes les cançons en anglès, les traduccions no tenen l’esperit original mai.

  • L'avi Joaquim ha dit:

   Perquè no surt la foto del meu avatar?….

  • Sophia Blasco ha dit:

   Tenim pressa!
   Pel que fa a les traduccions tens tota la raó, “Tradutore traditore”
   Pel que fa a la foto del teu avatar, WordPress necessita:
   – que tinguis perfil a WordPress,
   – que tinguis foto assignada al teu perfil declarada General
   – i a més a més, que estiguis validat a WordPress en el moment de fer el comentari.

 4. Jordi R-Roldán ha dit:

  Sempre és important recordar (no oblidar) les reflexions i el llegat de visionaris com, en aquest cas, Steve Jobs. Salutacions! :)

Els comentaris estan tancats.

La teva sessió de regal, d'Isabel Mas
Agenda
Descarrega’t l’e-Book!
L'estrès, a ratlla! e-Book

Escriu la teva adreça de correu i rebràs els nous articles al teu correu immediatament!

A %d bloguers els agrada això: