Qui creu que és massa petit per provocar canvis …

anita-roddick-hepatitis-c, publicada a hepatitis 2000“Anyone who thinks they are too small to make a difference, has not spent the night with a mosquito”
Anita Roddick

“Qui creu que és massa petit per provocar canvis, és que no ha passat una nit amb un mosquit ”
Anita Roddick.

La força i el poder que tenim quan la convicció acompanya els nostres somnis és imparable. Si et falta confiança en les teves habilitats i recursos i vols recuperar-la, puc ajudar-te a aconseguir-la. Parlem-ne!

Sophia Blasco Castell, assessora i coach

Children on the EdgeDame Anita Roddick, fou una dona de negocis i activista dels drets humans i del medi ambient. Creà l’empresa “The Body Shop“, la primera que rebutjà emprar ingredients experimentats amb animals, fundà l’organització “Children On The Edge“, entitat dedicada a ajudar nens desfavorits. Treballà per establir el dia 19 de Maig com el “Dia Mundial de l’Hepatitis” per informar i sensibilitzar a tota la població sobre aquesta malaltia.

Coach personal

Tagged with:
Arxivat a Desenvolupament professional, Frases sàvies
2 comments on “Qui creu que és massa petit per provocar canvis …
  1. Oriol López ha dit:

    Jo, això del mosquit, ho he experimentat, i puc donar fe de l’impacte d’aquest petit animaló en el curs del descans d’una nit d’estiu i en l’estat en que un es lleva el dia següent, picades a part…

Els comentaris estan tancats.

La teva sessió de regal, d'Isabel Mas
Agenda
Descarrega’t l’e-Book!
L'estrès, a ratlla! e-Book

Escriu la teva adreça de correu i rebràs els nous articles al teu correu immediatament!

A %d bloguers els agrada això: