Com blindar-se contra les crítiques

"Computer generated picture of Aristotle", de Kolja Mendler, a la Viquipèdia

“Computer generated picture of Aristotle”, de Kolja Mendler, a la Viquipèdia

Només hi ha una manera d’estalviar-te la crítica: no facis res, no diguis res i no siguis res. Aristòtil

Aristòtil ens proposa l’estratègia de no fer res, no dir res i no ser res com la millor manera de defugir les crítiques. Interactuar amb el món que ens envolta comporta el risc a rebre la desaprovació d’algunes persones. Un bon nivell d’assertivitat ens habilita a encaixar les crítiques; però si ens manca assertivitat, defugirem afrontar les diferències, renunciarem a fer valdre el dret a ser nosaltres mateixes, ens abstindrem de defensar les nostres pròpies opinions, ni respectarem ni defensarem els nostres drets, etc. i la frustració i el malestar ens envairan.

Si tu no defenses el teu  dret a ser, qui te’l defensarà?

Si vols incrementar el teu nivell d’assertivitat, puc ajudar-te  a aconseguir-ho. Posa-t’hi ara mateix. Hi tens molt a guanyar!  Parlem-ne!

Sophia Blasco Castell, assessora i coach

Aristòtil fou filòsof grec i està considerat un dels grans pensadors de la humanitat. Va estudiar gairebé tots els àmbits del coneixement del seu temps i va fer contribucions significatives a la majoria d’ells.

Coach personal

Tagged with:
Arxivat a Desenvolupament professional, Frases sàvies, Relacions Personals
La teva sessió de regal, d'Isabel Mas
  • RT @BeatrizTalegon: La necesaria valentía de un abogado la ha demostrado @boye_g y los abogados que le han acompañado en la querella por en… 1 hour ago
  • RT @FonsiLoaiza: Hoy se cumplen 28 años del asesinato de Guillem Agulló a manos de nazis. El tribunal humilló a la amiga de Guillem y la ob… 1 hour ago
Agenda
Descarrega’t l’e-Book!
L'estrès, a ratlla! e-Book

Escriu la teva adreça de correu i rebràs els nous articles al teu correu immediatament!

%d bloggers like this: