Fumar ens deteriora la memòria

“Vzpomínky / Memories”, de Philip Bitnar, Flickr

L’estudi “Impact of smoking on cognitive decline in early old age: the Whitehall II cohort study” conclou que fumar ens minva la capacitat de raonament, la cognició global i la funció executiva, ens afebleix la memòria i ens incrementa el risc de patir demència i deteriorament mental.

L’estudi també va posar al descobert que en les persones exfumadors, que feia més de 10 anys que no fumaven, les funcions cognitives i de memòria eren equiparables a les de les persones que mai no havien fumat. La qual cosa evidencia que, en alliberar-nos del tabac, el nostre cos té recursos per desintoxicar-se i refer-se.

Deixa de fumar, segueix el programa Allibera’t del tabac! i comença a guanyar. Si no t’hi poses ara, quan ho faràs? Ara és l’hora! Parlem-ne!

Sophia Blasco Castell, assessora i coach

Coach personal

Tagged with: , , ,
Arxivat a Alimentació i salut
La teva sessió de regal, d'Isabel Mas
Agenda
Descarrega’t l’e-Book!
L'estrès, a ratlla! e-Book

Escriu la teva adreça de correu i rebràs els nous articles al teu correu immediatament!

%d bloggers like this: