Per fi, la fi de l’Alzheimer

"El fin del Alzheimer", llibre

El doctor Dale Bredesen, al llibre “El fin del Alzheimer“, exposa el protocol que ha donat molt bons resultats per revertir la davallada cognitiva que provoca la malaltia de l’Alzheimer. El protocol aborda identificar i evitar l’exposició als factors que provoquen la producció de plaques d’amiloide i promou la reconstrucció de sinapsis.

També hi recull alguns dels factors de risc que ens poden abocar, amb molta probabilitat, a patir Alzheimer, com:

 • Menjar molt de sucre per provocar-nos pics d’insulina
 • Atipar-nos de carbohidrats refinats, aliments processats, carn de vedella hormonada i greixos trans produïts artificialment hidrogenant-los
 • Evitar menjar verdures i fruites fresques
 • Anar a tot arreu en cotxe
 • Procurar no fer exercici
 • Patir molt d’estrès
 • Dormir poc i malament

El protocol que ha possibilitat revertir l’Alzheimer consisteix, entre d’altres, en:

El vídeo següent recull la conferència “Reversing Alzheimer’s Disease” que va fer el doctor  Dale Bredesen al Silicon Valley Health Institute el 17 de novembre de 2016, on exposà el protocol i presentà testimonis de pacients que han aconseguit revertir l’Alzheimer seguint aquest protocol:

El vídeo següent, subtitulat en castellà, correspon a la conferència, de novembre del 2015, pronunciada pel doctor Bredesen a la 56th Annual Conferènce de l’American College of Nutrition. Translational nutrition: Optimizing Brain Health:

La davallada cognitiva que provoca l’Alzheimer provoca nivells de dependència extrema, els bons resultats de l’adopció d’aquest protocol per prevenir i revertir l’Alzheimer són una molt bona notícia que ens omple d’esperança.

Fonts:
L’estudi “Reversal of cognitive decline in Alzheimer’s disease” recull els detalls i els bons resultats del protocol dissenyat pel doctor Bredesen
Les notes publicades a “Happy Healthy Long Life – The Healthy Librarian” fan un resum dels principals punts del llibre “The End of the Alzheimer’s; the First Program to Prevent & Reverse Cognitive Decline”

Sophia Blasco Castell, assessora i coach

Coach personal

Tagged with: , ,
Arxivat a Alimentació i salut
2 comments on “Per fi, la fi de l’Alzheimer
 1. Marta ha dit:

  Sophia gràcies per treballar i cercar en aquest tema. És molt important conèixer aquest protocol xq no és difícil de seguir i ens pot ajudar molt en la prevenció. És molt bona noticia.
  És molt interessant el tema dels sucres i els midons. Inicio la reducció dels midons que per mi és un esforç amb el pa. Parles de midons refinats oi?, doncs tornaré al meu pa d’espelta, és correcte oi?.Molt important cuidar-nos bé, en dieta, en exercici, en el son saludable… si,si la prevenció és essencial, de fet, la sanitat catalana funciona amb protocols de prevenció i ha donat molt bons resultats.

  • Sophia Blasco ha dit:

   La reducció de midons i sucres és un factor molt important.
   Optar per l’espelta o els pans integrals és una bona opció si també va acompanyada de la reducció de la quantitat. D’un gra d’arròs o de blat integral, no refinat, més del 90% és midó. Paral·lelament, necessitem incrementar els greixos naturals, són essencials per a la salut.
   Gràcies Marta!

Els comentaris estan tancats.

La teva sessió de regal, d'Isabel Mas
Agenda
Descarrega’t l’e-Book!
L'estrès, a ratlla! e-Book

Escriu la teva adreça de correu i rebràs els nous articles al teu correu immediatament!

A %d bloguers els agrada això: