Webinar: Supera la por de volar en avió

Al voltant d’un 6% de persones té fòbia a viatjar en avió, el 94% restant els fa un cert respecte que els pot generar un determinat nivell d’ansietat, encara que les probabilitats de patir un accident de cotxe o un accident domèstic són molt superiors a la probabilitat de patir un accident d’avió.

Al webinar, presentaré un seguit de consells senzills per superar la por de volar en avió, que t’ajudaran a retrobar la serenor, a gaudir del viatge i, fins i tot, aconseguir conciliar el son en ple vol. Inscriu-t’hi!

Per superar la por de volar en avió definitivament, participa-hi!

webinarDissabte, 24 de febrer de 2018, de 12.30 PM a 13.30 PM (hora de Barcelona)

Accés lliure i gratuït, places limitades.

Reserva la teva plaça complimentant el formulari:

Les dades personals que facilites en aquest formulari s’utilitzaran exclusivament per a la inscripció i la participació al webinar.

Un webinar és un seminari multimèdia interactiu, accessible en línia, que es pot seguir via web des de qualsevol lloc del món.
Per participar-hi necessites
un ordinador amb càmera, micròfon i auricular, o la tauleta o el telèfon intel·ligent amb accés a Internet. Utilitzarem l’aplicació HangOuts de Google per al webinar, necessitaràs iniciar sessió a Google. Si encara no hi tens compte, obre-te’l, és gratuït.

Consulta la programació d’activitats a l’Agenda

Sophia Blasco Castell, assessora i coach

Coach personal

Arxivat a Tallers virtuals
2 comments on “Webinar: Supera la por de volar en avió
  1. Anna ha dit:

    Molt interessant la xerrada Sophia explicacions molt entenadores i conceptes clars d’aplicabilitat immediata. Gràcies, ha estat de gran ajut poder explicar com es genera la por a volar i l’explicació racional de com podem arribar a gestionar-la i poder-la véncer. Gràcies.

Els comentaris estan tancats.

La teva sessió de regal, d'Isabel Mas
Agenda
Descarrega’t l’e-Book!
L'estrès, a ratlla! e-Book

Escriu la teva adreça de correu i rebràs els nous articles al teu correu immediatament!

A %d bloguers els agrada això: