La mestra de Mahatma Gandhi

“Vaig aprendre la lliçó de la noviolència de la meva dona, quan vaig provar de sotmetre-la a la meva voluntat. La resistència determinada que va presentar a aquest voluntat, i la calma serena amb què va suportar la meva estupidesa, va acabar fent-me avergonyir de mi mateix i em va guarir de la ximpleria de pensar que jo havia nascut per governar-la, i finalment va convertir-se en la meva mestra de noviolència.”
Mahatma Gandhi

Referència del llibre: Gandhi, Mahatma. “Nota de l’editor: Entendre’n les idees revolucionàries” A: Mahatma Gandhi “Desobediència i resistència civil noviolentes”, Setena Generació Edicions, 2018, 14. ISBN 978-84-939486-5-8.
Trobaràs la fitxa completa del llibre a la web de l’editorial 7aGen

Sophia Blasco Castell, assessora i coach

Coach personal

Arxivat a Frases sàvies
La teva sessió de regal, d'Isabel Mas
Agenda
Descarrega’t l’e-Book!
L'estrès, a ratlla! e-Book

Escriu la teva adreça de correu i rebràs els nous articles al teu correu immediatament!

A %d bloguers els agrada això: