Pla personal per reduir les emissions de gasos d’efecte hivernacle

La crisi climàtica és un fet innegable i representa una amenaça per a la supervivència  de la nostra espècie. Necessitem revertir la situació ja!

Per aconseguir-ho, ens cal actuar individualment i col·lectivament. Tenim capacitat de maniobra, les nostres decisions impacten, Què comprem? Com ens desplacem? Quanta energia utilitzem i de quin tipus?  Etcètera. Un món “Kleenex”? No ens interessa!

Investigar i trobar punts de millora que redueixin les emissions de gasos d’efecte hivernacle per fer el nostre pla personal és la primera acció que ens cal fer. A més a més, exigir mesures autèntiques i efectives a administracions i empreses.

El vídeo que segueix, “Nature Now”, subtitulat en català, realitzat per la Greta Thunberg i el George Monbiot, presenta solucions naturals a la crisi climàtica:

Per elaborar el nostre pla personal per reduir les emissions de gasos d’efecte hivernacle ens cal establir objectius abastables per etapes setmanals o mensuals.
A 16 claus per formular bé un objectiu trobaràs pautes per ajudar-te a formular bé els teus objectius.
A cada etapa ens focalitzarem en un àmbit concret i definirem què canviarem de la nostra pràctica. En farem el seguiment per consolidar els canvis.

Necessitem imperiosament contribuir a revertir la situació!
Connectem les decisions que prenem i les accions que fem amb la situació d’emergència climàtica i introduïm canvis ja! Comencem ja, no tenim marge, estem en situació d’emergència climàtica!

Puc ajudar-te a definir els objectius, a fer el teu propi pla i a definir indicadors de seguiment.
T’ofereixo l’assessorament gratuït per aconseguir-ho, concerta la teva sessió virtual, ara mateix:
Telèfon 657 825 188
Correu electrònic sophiablasco@gmail.com

Sophia Blasco Castell, assessora i coach

Coach personal

Tagged with:
Arxivat a + Receptes per Viure Bé!
La teva sessió de regal, d'Isabel Mas
Agenda
Descarrega’t l’e-Book!
L'estrès, a ratlla! e-Book

Escriu la teva adreça de correu i rebràs els nous articles al teu correu immediatament!

A %d bloguers els agrada això: