Apps imprescindibles per a l’estiu

A la platja, a la muntanya, a l’estranger o aquí, ens interessa fer vacances amb salut. Per prevenir alguns riscos estiuencs comptem amb bons aliats: els telèfons mòbils i algunes aplicacions.Anti Mosquito App

Per protegir-nos del sol
Ens ajuden a controlar l’estona d’exposició per evitar les cremades, la insolació i el càncer de pell.
Solare calcula el temps màxim d’exposició al sol, detecta quin és l’índex de radiació ultraviolada de la zona, incorpora un sistema d’avisos que ens indiquen quan ens interessa deixar de prendre el sol i ens proporciona informació complementària per protegir-nos del sol.
Sprotector està destinada a evitar les malalties de la pell causades pel sol, en forma de joc adreçat als més menuts. Dóna consells de prevenció reptant els nens i les nenes a trobar recursos per protegir-se del sol, com la crema, el para-sol o la gorra. Com més recursos troben, més punts guanyen.
D’altra banda, hi ha aliments que ens protegeixen del sol, ens interessa incloure’ls a la nostra dieta.

IMedJelly AppPer estalviar-nos picades de mosquits i de meduses
Anti Mosquito Sonic Repeller emet ultrasons per repel·lir els mosquits.
iMedJelly informa de la presència de meduses a les platges de l’àrea de Barcelona i del tipus de medusa, no totes són perilloses. A més més, ens informa de les condicions meteorològiques i de l’estat de la mar.

MyHealthPass App

Cas d’emmalaltir a l’estranger
myHealthPass ens ajuda a superar les barreres lingüístiques cas d’emergència mèdica. Li indiquem quina és la nostra llengua i la del país on ens trobem i ens donarà suport en la comunicació.
Travel Health Guide ens dóna un cop de mà si necessitem suport mèdic.

Per vèncer el Jet Lag
JetLag Genie ens ajuda a estalviar-nos el jet lag planificant, en base a les dades del vol i les nostres rutines quotidianes, l’hora d’anar a gitar-nos, establint normes d’actuació per als dies abans, els dies de després i el dia del viatge.
Jet Lag RX incorpora els darrers coneixements sobre el ritme circadià. Indicant-li el dia i l’hora del vol, ens proposa quan ens cal menjar, quan ens cal dormir o estar despertes.

Aquestes aplicacions ens proporcionen informació i consells de salut generals. Consulta el teu metge, o la teva metgessa, abans de prendre decisions definitives sobre la teva salut. Les Apps ens són d’ajuda però no substitueixen el suport dels professionals de la salut.

Cuida’t!

Sophia Blasco Castell, assessora i coach

Coach personal

Arxivat a Alimentació i salut, Com fer ...
La teva sessió de regal, d'Isabel Mas
Agenda
Descarrega’t l’e-Book!
L'estrès, a ratlla! e-Book

Escriu la teva adreça de correu i rebràs els nous articles al teu correu immediatament!

A %d bloguers els agrada això: