Un bon aliat per controlar la sal

"New pepper mill", de r.g-s, al Flickr

“New pepper mill”, de r.g-s, al Flickr

Les herbes aromàtiques i les espècies són una bona alternativa a la sal; una amanida amb farigola i un lleuger toc de pebre de Caiena és una delícia. L’orenga, el romaní, la sàlvia, el comí, l’all, … ens donen molt de joc.

Els molinets i els morterets d’espècies i d’herbes aromàtiques són bons aliats per millorar la teva salut, et poden ajudar a reduir la sal dels teus àpats a la cuina i a taula. Estalvia’t posar sal abans, o durant la cocció i substitueix el saler de la taula pels molinets d’espècies aromàtiques barrejades amb una miqueta de sal grossa.

Entra al món dels aromes emprant dos, o més, molinets, l’un amb pebres, l’altre amb fulles d’orenga, farigola, sàlvia i alfàbrega, l’altre amb llavors de comí i coriandre, … , et regalaràs els sentits, controlaràs la sal i guanyaràs salut.

L’excés de sal ens malbarata la salut. Reduint la quantitat de sal millorem la tensió arterial i minvem el risc de patir un accident vascular cerebral o un atac de cor, entre molts altres guanys de salut.

Comença avui mateix!

Sophia Blasco Castell, assessora i coach

Coach personal

Tagged with: ,
Arxivat a Alimentació i salut, Com fer ...
One comment on “Un bon aliat per controlar la sal

Els comentaris estan tancats.

La teva sessió de regal, d'Isabel Mas
Agenda
Descarrega’t l’e-Book!
L'estrès, a ratlla! e-Book

Escriu la teva adreça de correu i rebràs els nous articles al teu correu immediatament!

A %d bloguers els agrada això: