Aprima’t, ara pots! Dóna’t una oportunitat!

"Calorie", de Hamza Butt, al Flickr

Calorie“, de Hamza Butt, al Flickr

L’objectiu d’aprimar-se, majoritàriament, s’aborda des de les calories: reduint la quantitat de calories ingerides i augmentant la quantitat de calories cremades, com si d’una simple equació aritmètica es tractés.  Aquest plantejament no funciona, les dades de la OMS ens ho confirmen cada any. Si funcionés, el sobrepès i l’obesitat ja estarien resolts.

El sobrepès pot estar provocat per múltiples causes:

Aquesta multitud de causes, i a la llista anterior no hi són totes, requereix un abordatge integral, descobrir quines són les autèntiques raons que t’han abocat al sobrepès per aconseguir recuperar el teu pes saludable. El programa Aprima’t! Ara pots! fa aquest abordatge integral, seguint-lo t’aprimaràs definitivament, de forma saludable i sostenible, menjant i gaudint, sense pesar els aliments ni comptar les calories, sense prohibicions, sense suplements i sense patir cremant calories. Sigues una persona llesta, NO facis dieta per aprimar-te! Adopta el programa Aprima’t! Ara pots! Comença avui mateix! Parlem-ne!

Sophia Blasco Castell, assessora i coach

Coach personal

Tagged with: , ,
Arxivat a Alimentació i salut
La teva sessió de regal, d'Isabel Mas
Agenda
Descarrega’t l’e-Book!
L'estrès, a ratlla! e-Book

Escriu la teva adreça de correu i rebràs els nous articles al teu correu immediatament!

A %d bloguers els agrada això: